Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 11, 2012

PENAT PUN HILANG......


Assalammualaikum sumer....lama tak update eta punya citer kat sini kan.??? Habuk pun dah tebal.. Bersawang..hihihi..nk buat camana.. Malas melanda dan masa pun tak mengizinkan....
Pagi-pagi, on the way ke ofz hantar si hero pergi sekolah..sampai je ofz mcm biasa sblm buat kerja kena isi perut dulu...g breakfast ngn member then baru boleh buat kerja dengan senang hati...hihiihi..
Eta balik kerja hari nie dengan penat dan letih yang melampau...dalam kereta tersangantlah mengantuk, letih sangat2. Mungkin penat balik dari vacation belum hilang lagi kot.. Ha... Pasal citer vacation nanti eta buat entri lain plak ek coz skrg nie tengah malas nak meng'upload' gambar.
Sesampai je rumah, dekat pintu rumah si hero kecik eta dah sedia tunggu. Nampak je muka dia yang tersengih-sengih tolong bukakan pintu, penat pun dah  kurang. Macam biasa " hai mama." Danish siap peluk2, cium2 lagi. Baiknya anak mama nie... Penat dan letih eta hilang terus.
Masa eta tengah temankan dia lepak tengok tv, tiba-tiba dia tanya " mama ada singgah secret recepi belikan kek tak?" " Danish tak bagitau mama pun danish nak makan kek, mana ada mama pergi secret recepi". eta jawab dengan 'blur'. Danish dah masam muka...dia dah buat dah.... Eta pujuk pulak "nanti lain kali mama belikan". terus ok je...
Tiba-tiba dia bagi sumthing kat eta...nak tau apa Danish bagi....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Taaadaaaa......


Bestnyerrrrr...

Eta dapat kad Hari Ibu dari Danish.... Terus cium2 Danish... Seronok sangat... Alhamdulillah..." Terima kasih sayang".
Patut la siap tanya belikan kek bagai... patutnya mama nie yang dapat kek, ni terbalik pulak, mama yang kene belikan kek untuk danish..hihihihi. Anak mama nie..... :)

8 comments:

  1. Replies
    1. suke sgt2 Iffah. Ank akak umur 6 tahun.. :)

      Delete
  2. kacak gaya lukisan anak jemelai kan..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..nak kirah jemelai kau dun u.ayang runeng dun.

      Delete
  3. sweet sangat, mesti terharu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terharu dan bersyukur sgt... :)

      Delete
  4. alaaaa. suwitttnya anak akak. nadh y terharu. huu T.T

    ReplyDelete
  5. mesti jadi touching kan..selamat hari ibu juga..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...